Laatste nieuws Laatste nieuws
Overlijden
Op 16 september jl. is op 80-jarige leeftijd overleden onze br. Timen Jongman. De afscheidsdienst is op maandag 21 september a.s. om 11.00 uur in de Mariakerk Vollenhove en is via de livestream te volgen.

Kerkgang

In deze tijd heeft de wijk die de betreffende zondag naar kerk kan komen, voorrang. De andere wijken worden uitgenodigd om zich vrij te voelen om iets vóór tienen te komen en een (nog) vrij plekje te zoeken. Hierbij blijft het maximum van 60 personen gelden!

Collectemunten
Er is een kleine wijziging in het bestellen en betalen van collectemunten: eerst bestellen via email of telefoon en na ontvangst van de munten betalen. Kijk hiervoor in het menu bij "Financiën en Beheer".

--------------------------- ---------------------------
KLIK HIERONDER VOOR DE FILMPJES BIJ DE STARTDIENST VAN 20 SEPTEMBER.

Startdienst filmpje1

Startdienst filmpje2

Startdienst winterwerk Startdienst winterwerk
zondag 20 september 10.00 uur

Uitnodiging kerkdiensten Uitnodiging kerkdiensten

Kerkomroep Kerkomroep
 Kerkdienst live en terugkijken:

Kerkomroep vanuit de Mariakerk

WELKOM WELKOM

Overzicht van de vacature

Profiel-en situatieschets

De Gereformeerde Kerk Vollenhove is aangesloten bij de Protestantse Kerken in Nederland.

Bezoekadres:
Bisschopstraat 32
8325BC Vollenhove

De Gereformeerde Kerk Vollenhove wil als gemeente Gods liefde vorm geven door een gastvrije, wervende en dienende gemeenschap te zijn, die Jezus navolgt en zich laat vullen door de Geest. Onze grondslag is de Bijbel. Wij zijn onderdeel van de wereldwijde christelijke kerk. We bieden ruimte voor ieders persoonlijke weg met God.

Heeft u informatie voor de website of wilt u informatie graag geplaatst zien, stuur dan een mailtje naar "webmaster@maria-kerk.nl" of klik op het logo hieronder.

Bij geboorte, huwelijk, ziekte of opname in ziekenhuis, of een andere mutatie s.v.p. contact opnemen met/doorgeven aan wijkouderling, preses of scriba.​

.----------------------------- .-----------------------------

Gebruiksplan
Kerkgebouw en Voorhof
Gebruiksplan
Kerkgebouw en Voorhof

Kerkgebouw                                                                                                                              Voorhof

Theologische vorming en verdieping Theologische vorming en verdieping

Houd moed, heb lief! Houd moed, heb lief!

Steun Goods for Gambia Steun Goods for Gambia

Stichting Present Stichting Present

Kinderliedlijst Mariakerk Kinderliedlijst Mariakerk

Klik op de afbeelding voor de liedjes

- -

Maaltijd van de Heer
Klik op onderstaande afbeelding om de volledige tekst te lezen.