WELKOM WELKOM

De Gereformeerde Kerk Vollenhove is aangesloten bij de Protestantse Kerken in Nederland.

Bezoekadres:
Bisschopstraat 32
8325BC Vollenhove

De Gereformeerde Kerk Vollenhove wil als gemeente Gods liefde vorm geven door een gastvrije, wervende en dienende gemeenschap te zijn, die Jezus navolgt en zich laat vullen door de Geest. Onze grondslag is de Bijbel. Wij zijn onderdeel van de wereldwijde christelijke kerk. We bieden ruimte voor ieders persoonlijke weg met God.

Heeft u informatie voor de website of wilt u informatie graag geplaatst zien, stuur dan een mailtje naar " of klik op het logo hieronder.

Bij geboorte, huwelijk, ziekte of opname in ziekenhuis, of een andere mutatie s.v.p. contact opnemen met/doorgeven aan wijkouderling, preses of scriba.​

Foto's doopdienst 10 november jl. staan online voor leden Foto's doopdienst 10 november jl. staan online voor leden

. .

Hete hangijzers "...tot de dood ons scheidt" donderdag 14 november 20.00 uur Johanneskerk Hete hangijzers "...tot de dood ons scheidt" donderdag 14 november 20.00 uur Johanneskerk

Martin Brand: Kerkentour: "Mag ik deze dans?" Martin Brand: Kerkentour: "Mag ik deze dans?"
zondag 17 november 10.00 uur Mariakerk

Het geheim van de Wieden en Weerribben Het geheim van de Wieden en Weerribben
woensdag 27 november 20.00 uur
in de Kapel Sint Jansklooster

Zangavond "Zingen verbindt" zondag 15 december 19.00 uur Zangavond "Zingen verbindt" zondag 15 december 19.00 uur

Samen verder groeien 2019-2020 Samen verder groeien 2019-2020

Steun Goods for Gambia Steun Goods for Gambia

Stichting Present Stichting Present

Kinderliedlijst Mariakerk Kinderliedlijst Mariakerk

Klik op de afbeelding voor de liedjes

- -

Maaltijd van de Heer
Klik op onderstaande afbeelding om de volledige tekst te lezen.

Gespreksgroep 23+ jongeren Gespreksgroep 23+ jongeren

Klik op afbeelding voor informatie