"Be the Light Television"
opname met ds. Douwe Wijmenga
"Be the Light Television"
opname met ds. Douwe Wijmenga

"Be the Light Television"  

Beste broeder of zuster,

 Mijn naam is Anthoney Gasper Daniel uit Pakistan. Samen met mijn gezin heb ik in Nederland een Pakistaans Christelijke televisiezender opgezet. De naam van deze zender is: "Be the Light Television".
Het doel van onze stichting is het bereiken van de Urdu-sprekende gemeenschap met het evangelie van Jezus Christus. Dit willen we doen door programma's te maken die bijdragen aan het opbouwen van een rechtvaardige en vreedzame samenleving in Pakistan en het evangelie verspreiden. Verder willen we met deze programma's Pakistaans christelijke artiesten een platform geven om hun gaven en talenten voor het koninkrijk van God in te zetten.
Onze tv-zender groeit elke dag. Dagelijks hebben we meer dan 19.679 kijkers via onze live-tv uitzending. Daar zijn we dankbaar voor, maar met het groeiende werk, groeien ook de kosten en de financiële behoeftes. Zelf kunnen we dit niet meer dragen en daarom heeft de stichting "Be The Light" uw financiële support nodig. Zou u biddend willen overwegen om ons maandelijks financieel te steunen? U steunt daarmee het werk van de Heere God in Pakistan en andere landen. U kunt ons zelf ondersteunen, maar ook samen met uw eigen gemeente. Een gift kunt u overmaken aan rekeningnummer NL06RABO0317120980 ten name van Be The Light Television. De stichting heeft ANBI erkenning. Dit betekent dat alle giften aftrekbaar zijn voor de belasting.   Namens Be the Light Television willen wij u danken voor uw ondersteuning en gebed. Meer informatie kunt u vinden op onze 
          Website BTL TV 
terug